10 månader




10 månader


En underbar LO från Fnyz att inspireras av. Jag tycker det var jättefint med flikarna som drar uppmärksamhet till det söta fotot.

Kort minne

När jag lagt upp hur den färdiga sidan ska se ut, men innan jag har klistrat fast allt, brukar jag ta en bild med digitalkameran, för att komma ihåg hur det skulle se ut, har ju såååå kort minne.

Gör ett månadsalbum åt dina barn

Jag håller på att göra ett månadsalbum åt mina barn. Under första året så blir det en dubbel i  månaden, och när de fyllt ett år kommer det bli en dubbel om året. Jag försöker dokumentera så mycket som möjligt, man glömmer så snabbt. Anton är nu fyra år, så där är en del att ta igen, så jag hoppas att fler hänger med på detta så att vi kan peppa varandra att bli klara. Med Amandas är jag i fas, hon är ju bara tre månader än.

För att hitta information om Anton letar jag i hans babybok, våra fotoalbum och hans "hälsobok" från BVC, och jag har faktiskt lyckats hitta ganska mycket information till hans månadsLOs med.

Jag vill jättegärna publicera allas  månadsalster här, så om du vill ha månadsLOs publicerade på bloggen, maila dem till
[email protected]

Amanda 2 månader (Vänster)

Amanda 2 månader (Vänster)

Amanda 2 månader (höger)

Amanda 2 månader (höger)

Välkommen lilla du

Välkommen lilla du
¨

Detta är högra sidan av en dubbel, den vänstra skickade jag till tävlingen, den stora i tidningen. Den handlar om Amandas födelse.

Julafton 2006 (Vänster)

Julafton 2006 (Vänster)

Julafton 2006 (Vänstra sidan av en dubbel)

Julafton 2006 (Höger)

Julafton 2006 (Höger)

Vår julafton 2006, det är den högra sidan av en dubbel